Over Mij

Even een korte voorstelling van mezelf. Mijn naam is Jade Lavreys, ik hoor je nu denken ‘vanwaar de naam Foto Mien dan’? Wel, dat is mijn bijnaam die mijn oudste zus mij gaf sinds altijd al.

Geboren in ‘92 en opgegroeid in Mol, de tweede jongste van 5. Sinds 2011 samen met mijn partner, Kevin, met als gevolg dat ik nu in het mooie Leopoldsburg woon (dat Kempisch accent gelukkig niet verloren ;)).

We hebben 3 hondjes: Quila †, Spike & Fieneke én een konijntje: Jongetje.

Mijn verhaal

In het eerste en tweede middelbaar vond ik niet direct mijn draai. Plots was er interesse voor fotografie.

Als 14 jarige nam ik een grote stap, ik verliet de Middenschool in Mol en ging naar de Kunsthumaniora in Hasselt. Daar volgde ik de richting Audiovisuele vorming en ontstond mijn liefde voor fotografie en film.

Ik leerde doorheen de jaren super veel bij op vlak van fotografie maar groeide ook zeker als persoon.

Jouw verhaal

Ik wil liefde & connectie vastleggen op beeld, het liefst op een spontane en speelse manier met zacht licht. Beelden zijn er om te koesteren, voor altijd. Maar ook de momenten wanneer de beelden geshoot worden zijn er om te koesteren. Dat is toch iets om over na te denken, hé?

We stellen zo vaak en zo gemakkelijk iets uit, maar zeg eerlijk? Een foto blijft de mooiste herinnering die je kan hebben én dat is net wat ik je wil geven. Iets waar je later met een glimlach naar terug zal kijken.